Totem

You Are Viewing

Consultanţă de afaceri & business development

Mediul de afaceri din industria farmaceutică s-a schimbat semnificativ în ultimii ani, generând noi provocări pentru jucătorii din această piaţă. Soluţiile standard, universale, nu mai funcţionează în prezent.

Lucrăm în echipă cu companiile farmaceutice, ajutându-le să îşi reinventeze afacerea şi să-şi construiască viitorul, prin furnizarea de servicii de consultanţă de afaceri şi dezvoltarea de soluţii complete, adaptate nevoilor specifice.

Dezvoltăm direcţii strategice, bazate pe o înţelegere detaliată a mediului de afaceri, precum şi a profilului organizaţional al partenerilor noştri; concepem modele competitive şi proiecte de dezvoltare de afaceri care să permită companiilor obţinerea unor avantaje competitive, prin consolidarea relaţiei acestora cu clienţii, susţinerea creşterii şi atingerea obiectivelor de afaceri.

Translatăm înţelegerea în profunzime a clienţilor în strategii de produs, asigurând excelenţă în relaţia cu clienţii; construim programe de loialitate pentru clienţi şi programe de aderenţă la tratament pentru pacienţi.

Ne susţinem partenerii în a face o diferenţă în piaţă prin atingerea excelenţei în vânzări; devoltăm programe complexe de eficienţă a forţei de vânzari (SFE), precum şi strategii dedicate.

Contribuim la dezvoltarea de structuri organizaţionale optime, aliniate la obiectivele de afaceri pe care partenerii noştri le au; dezvoltăm programe consistente de management al schimbării care să susţină schimbarea dorită.

Expertiza noastră acoperă o arie largă, de la branding la management de portofoliu i marketing multichannel, de la analiză predictivă la planificare strategică, de la construirea de capabilităţi la managementul talentelor şi eficienţa fortei de vânzări (SFE).