Totem a fost înfiinţată în anul 2003 de o echipă de profesionişti care au adus în piaţa locală un concept unic, integrând servicii de cercetare de piaţă, marketing şi comunicare. Echipa managerială actuală a extins aria de expertiză a companiei, adăugând servicii de multichannel marketing, consultanţă în afaceri și programe de pacienți. Misiunea noastră este să fim prima alegere a industrei farmaceutice ca partener de încredere, care furnizează soluţii de afaceri complete, inovative şi sustenabile, la standarde înalte de calitate.

Valorile noastre
• Suntem devotaţi clienţilor noştri şi succesului acestora
• Respectăm cele mai înalte standarde de integritate în toate acţiunile noastre
• Ne dorim să fim un partener de încredere, nu doar un furnizor de servicii
• Credem în abordări inovative, nu în soluţii standard
• Ţintim întotdeauna excelenţa, în tot ceea ce facem.

De ce Totem?
• 15 ani de experienţă de succes în piaţa farmaceutică locală
• Parteneriate solide cu principalii jucători din industria farmaceutică
• Creştere organică şi naturală a companiei, an de an, de la înfiinţare până în prezent
• Echipă de 80 profesioniști, experţi în aria lor de responsabiltate
• Capabilităţi interne de dezvoltare a tuturor serviciilor furnizate
• Înţelegere reală a industriei farmaceutice.

Servicii

Într-un domeniu atât de dinamic precum industria farmaceutică, Totem caută în fiecare schimbare noi oportunităţi de afaceri pentru partenerii săi. Totem furnizează consultanţă de specialitate în construirea strategiei de afaceri şi servicii complete de promovare, ajutând companiile să înţeleagă ce înseamnă pentru clienţii lor valoarea şi să o livreze către aceştia, pentru a obţine un avantaj competitiv sustenabil. Lucrând împreună cu partenerii noştri, explorăm, dezvoltăm şi implementăm strategii care să asigure creşterea afacerii acestora, prioritizarea investiţiilor, menţinerea profitabilităţii şi promovarea multichannel eficientă. Astfel, companiile farmaceutice partenere pot să atingă excelenţa, construind noi modele de afaceri, optimizând costurile, aducând valoare adăugată prin programele specifice adresate principalilor jucători din piață: profesioniștilor din domeniu, organizațiilor de specialitate și, nu în ultimul rând, pacienților. Suntem dedicaţi furnizării de soluţii care să creeze impact şi diferenţe, fiind construite pe nevoile specifice ale clienţilor.

Echipa Totem este puternică şi creativă, formată din peste 80 de profesionişti cu experienţă semnificativă în industria de sănătate. Specializarea acestora este foarte diferită, acoperind domenii variate, de la medicină și marketing la comunicare, creaţie, management, analiză date sau programare.

Trimite-ne CV-ul tău!

 

Confidențialitate

 
 
Nota de informare website
Nota de informare candidat
Politica de protecție a datelor cu caracter personal
Politica de securitate a informației
Politica privind cookies
Nota de informare medici